Management 3.0 för team, HR och chefer – 2 dagars workout

Den här 2-dagarsworkouten leder till möjlighet att bli facilitator i Management 3.0.

Teori, diskussion och praktik varvas under utbildningen. Första dagen inleds med hur management utvecklats från 1800-talet till idag och hur man fortfarande håller fast vid ett traditionellt synsätt på medarbetare (Taylorism och teori x) när världen har förändrats och helt andra krav ställs på våra organisationer idag. En överblick över principer och verktyg för att arbeta effektivt med LEAN och eller Agile ger en grundförståelse för agila värderingar och hur ledarskapet och HR behöver förändras. Ett kortare avsnitt om komplexitetsteori lägger grunden för en djupdykning i det agila ledarskapet där målet är att motivera och engagera utan varken morot eller piska. Att kunna motivera kräver kompetens om vilka behov vi har och hur dessa kan tillfredsställas på jobbet – vi använder teorin bakom Reiss Motivationsprofil för att bättre förstå teammedlemmarna, ett kortspel som kan användas både för individ, team och i rekryteringssammanhang.

Empowerment och delegering övas genom Delegeringspoker och The Ellen game ger möjlighet att bedöma en medarbetare med begränsad information för att kunna stödja hennes utveckling på bästa sätt.

Dag två inleds med ett block om kompetensutveckling, agilt lärande och hur man kan mäta förbättring följt av vad som är viktigt att tänka på när ett företag växer och hur man bygger en struktur som förändras med organisationens behov och krav. Vi spelar Meddlers för att bygga team som kan serva alltfler kunder och projekt och göra olika förslag på hur en agil organisation kan skalas upp när företaget växer. Avslutningsvis ett avsnitt om de fyra perspektiven på förändring och vad vi måste tänka på om vi ska kunna förändra en organisation i grunden både från ett individuellt, relations-, system- och omvärldsperspektiv.

Massor av praktiska övningar och exempel gör den här 2-dagarsutbildningen till en rolig och fartfylld upplevelse som kommer att ge dig ett helt nytt synsätt på vad ledarskap är! Efter kursen kan du själv välja att bli facilitator i Management 3.0 genom att ansluta dig till nätverket genom Happy Melly.

I priset ingår:

  • Frukostmacka, lunch och fika
  • De två böckerna Managing for Happiness av Jurgen Appelo och Agile People – A Radical Approach for HR and Managers (That Leads to Motivated Employees) av Pia-Maria Thorén
  • Allt material som behövs som delegeringspokerkort och motivationskort
  • Presentationsmaterialet från utbildningen
  • Möjlighet att bli facilitator i Management 3.0 genom Happy Melly

 

Pris: 14.500SEK

Kursledare är Pia-Maria Thorén, som har 25 års konsulterfarenhet av HR och ledarskap på stora, svenska företag, grundare av GreenBullet och nätverket Agile People och författare till boken Agile People – A Radical Approach for HR and Managers (That Leads to Motivated Employees).

Kommande utbildningstillfällen

Typ

Datum

Stad

Språk

Pris

Anmälan

Tvådagars workout i Management 3.0 Kommer snart Stockholm/Göteborg SV/EN 14.900 SEK Klicka här!

 

Göteborg

Adress: Smugglarevägen 1
421 67 Västra Frölunda
Telefon: +46763056134
E-post: info@greenbullet.se

Stockholm

Adress: Bryggvägen 21
 117 68 Stockholm
Telefon: +46763056134
E-post: info@greenbullet.se