Tvådagarsutbildning i Management 3.0

Teori, diskussion och praktik varvas under utbildningen. Första dagen inleds med hur management utvecklats från 1800-talet till idag och hur man fortfarande håller fast vid ett traditionellt synsätt på medarbetare (Taylorism och teori x) när världen har förändrats och helt andra krav ställs på våra organisationer idag. En överblick över alla metoder som är släkt med LEAN och eller Agile ger en grundförståelse för agila värderingar och hur ledarskapet behöver förändras. Ett kortare avsnitt om komplexitetsteori lägger grunden för en djupdykning i det agila ledarskapet där målet är att motivera och engagera utan varken morot eller piska. Att kunna motivera kräver kompetens om vilka behov vi har och hur dessa kan tillfredsställas på jobbet – vi spelar Moving motivators för att bättre förstå teammedlemmarna, ett kortspel som kan användas både för individ, team och i rekryteringssammanhang.

Empowerment och delegering övas genom Delegeringspoker och The Ellen game ger möjlighet att bedöma en medarbetare med begränsad information för att kunna stödja hennes utveckling på bästa sätt.

Dag två inleds med ett block om kompetensutveckling, agilt lärande och hur man kan mäta förbättring följt av vad som är viktigt att tänka på när ett företag växer och hur man bygger en struktur som förändras med organisationens behov och krav. Vi spelar Meddlers för att bygga team som kan serva alltfler kunder och projekt och göra olika förslag på hur en agil organisation kan skalas upp när företaget växer. Avslutningsvis ett avsnitt om de fyra perspektiven på förändring och vad vi måste tänka på om vi ska kunna förändra en organisation i grunden både från ett individuellt, relations-, system- och omvärldsperspektiv.

Massor av praktiska övningar och exempel gör den här 2-dagarsutbildningen till en rolig och fartfylld upplevelse som kommer att ge dig ett helt nytt synsätt på vad ledarskap är!

 

Pris: 14.500SEK

Kommande utbildningstillfällen

Typ

Datum

Stad

Språk

Pris

Anmälan

Tvådagarsutbildning i Management 3.0 21-22 februari Göteborg SV/EN 14.500 SEK Klicka här!

Kontakta oss:

3 + 8 =

Göteborg

Adress: Smugglarevägen 1
421 67 Västra Frölunda
Telefon: +46763056134
E-post: info@greenbullet.se

Stockholm

Adress: Hagagatan 50
113 47 Stockholm
Telefon: +46763056134
E-post: info@greenbullet.se

Malmö

Adress: Idrottsgatan 16B
216 14 Limhamn
Telefon: +46763056134
E-post: info@greenbullet.se