Management 3.0 – Ledarskap som fungerar i praktiken

Snabbhet och flexibilitet är avgörande i dagens komplexa omvärld. Detta ställer helt nya krav på ledarskap än tidigare. Management 3.0 ger insikt i hur man kan agera för att möta dessa krav och samtidigt ta vara på de möjligheter som skapas av ett Agilt arbetssätt.

Management 3.0 är en samling värderingar och verktyg för framtidens ledare, där självorganiserande team snarare är regel än undantag. Ledarnas roll förändras och det kommer att krävas massiva insatser för att förändra synen på det kontrollerande och styrande ledarskapet som inte kan skapa värde i en organisation med moderna värderingar som transparens, ständig förbättring och värdeskapande för kunder.

Grundläggande idéer inom Management 3.0:

Management 3.0 består av 6 delar som består av teori, diskussion och många praktiska gruppövningar:

  • Ge motivation och energi: Människorna är en organisations viktigaste tillgång och chefer måste göra allt de kan för att hålla medarbetare motiverade, kreativa och aktiva (här spelar vi Moving motivators, som tydliggör prioriteringar av 10 motivationsfaktorer)
  • Ge team självstyre: Team kan självorganisera sig och det kräver förtroende, delegering och auktorisering från ledarskapet (Delegeringspoker ger dig stöd för vilka beslut som fattas av vem på vilken nivå)
  • Ge tydliga riktlinjer och mål: Hur organisationens mål och syfte översätts till medarbetarnas dagliga aktiviteter. Skillnad mellan KPIer, mål, vision och strategi.
  • Utveckla kompetens: Team kan inte nå sina mål om medarbetarna inte har rätt kompetens och hur kan vi utveckla kompetens på nytt sätt
  • Utveckla struktur: Många team arbetar inom en komplex organisation och därför behöver man fundera över vilka strukturer som underlättar kommunikation mellan de olika delarna. Här spelar vi Meddlers game där vi bygger en struktur för en IT-organisation som växer med fler och fler projekt och kunder.
  • Förbättra allt kontinuerligt: Medarbetare, team och organisationer behöver ständigt förbättras för att inte misslyckas. Hur leder vi förbättringsarbetet och vilka perspektiv finns på det.

Målgrupper

Chefer, konsulter, HR, verksamhetsansvariga, teammedlemmar, linjechefer och alla som är intresserade av att lära mer om hur man kan arbeta på ett bättre sätt och få ut mer engagerade medarbetare och team på köpet.

Vi erbjuder tvådagarsutbildning och en endags Workout i Management 3.0, läs mer om utbildningarna nedan och anmäl er till ett av våra kommande utbildningstillfällen. Vi erbjuder även skräddarsydda utbildningar efter era specifika behov!

Våra utbildningar

Utbildningstyp

Stad

Språk

Läs mer

Anmälan

Management 3.0 Tvådagarsutbildning Stockholm/Göteborg SE/EN Läs mer Anmälan
Management 3.0 Workout Stockholm/Göteborg SE/EN Läs mer Anmälan

Kontakta oss:

4 + 1 =

Göteborg

Adress: Smugglarevägen 1
421 67 Västra Frölunda
Telefon: +46763056134
E-post: info@greenbullet.se

Stockholm

Adress: Hagagatan 50
113 47 Stockholm
Telefon: +46763056134
E-post: info@greenbullet.se